Mat-in-a-Box är ett modulärt entréssystem som är snabbt och enkelt att installera och tillpassa på plats. Dessutom levereras de i en en behändig förpackning med 2 kvm matta i varje kartong.

Den är tillverkad med torkytor av 100% polypropen på en svart PVC-u-modul (PVCu är helt mjukgörarfri). Mat-in-a-Box är en stängd konstruktion med en höjd på 12 mm och är tillgänglig i 3 färgalternativ. Den svarta basmodulen innehåller flexibla pads för att reducera ljud.

De enskilda sektionerna av mattan sågas enkelt av på plats för snabb och enkel montering. Den biten som sågas av används sedan att börja med på nästa rad så att man minimerar spillet. Mat-in-a-box kan installeras antingen i en ram eller kan monteras med hjälp av ramp för installation ovanpå befintligt golv. 

Mat-in-a-Box passar för hjulburen trafik och har testats för att motstå vikter på 100 kg per hjul (400 kg över 4 hjul)och upp till 30 000 passager. Dessutom har produkten testat dess halkbeständighet med hjälp av HSL-ramptestet och uppnår en låg risk för halkolyckor. Den har en 5 års garanti och är idealisk för kontor, skolor och butiker.

Mat-in-a-Box finns i följande 3 färger: Tempestas - Mörkgrå, Calculus - Ljusgrå, Terra - Beige. Dessa kulörer är kulörmatchade med den textila entrémattan Boulevard 1500. 

Mer info hittar du här!

 

Senaste nytt