Väggskydd från Gradus

Gradus Väggskyddssystem omfattar allt från att skydda speciella delar av väggar eller hörn till att kunna klä hela väggar med tåliga, hygieniska och våtsäkra väggskivor.

Produkterna minskar behovet av löpande reparation och underhåll, speciellt där det är hög belastning av av hjul- och gångtrafik. Därmed minskar ett sådant system de totala kostnaderna och ger rum och korridorer ett snyggare helhetsintryck.

I sortimentet finns i ett brett utbud av färg- och designalternativ. De har utvecklats för att komplettera de befintliga områdena av gummi-, rostfritt stål- och träprofiler för att erbjuda ett omfattande paket som kan passa in i alla miljöer. Gradus Väggskydd är idealiskt för miljöer med höga krav på hygien och desinfektion, inklusive läkemedelsindustrin och sjukvård. Det används även flitigt i skolmiljö och hotellsektorn.
Gradus har tillverkat, levererat och monterat väggskyddssystem i nästan två decennier och erbjuder ett av de mest omfattande väggskyddssystemen som finns idag.

Väggskydd - Påkörningsskydd - Avbärarlister från Gradus

 

Läs mer om Väggskydd från Gradus

 

 

 

Prenumerera på Gradus nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt vanliga nyhetsbrev, med GRATIS tips, uppdateringar av viktiga standarder, insikter och relevanta nyheter.

Fyll i dina uppgifter

Senaste nytt