Ny produkt i väggskyddssortimentet

Gradus utökar familjen med kombihandledare med produkten CHR110 som är lite nättare till utseendet än sin syskonprodukt CHR160.  Kombihandledarna kombinerar en robust handledare med en tålig avbärarlist.

CHR110 bygger på ett modulsystem av PVC-u-skydd och aluminiumhållare för att ge ett gediget men ändå hygiensikt och ergonomiskt system. PVC-u skalen är genomfärgade och lätt strukturerade för att dölja effekterna av stötar och nötning. De är mycket lätta att rengöra och kan dessutom lätt bytas ut om någon större skada skulle uppstå eftersom i systemet finns ett komplett utbud av reservdelar.

Gradus kombihandledare är designade med stängda spår för att säkerställa att ändarna förblir på plats vid rejäl påverkan av slag eller stötar. Du kan få CHR110 i sju olika kulörer (Flint, Clay, Denim, Granite, Hessian, Chalk, Shale). Kulöröversikt på vårt väggskyddssystem hittar du här.  Kombihandledarna levereras i 4m längder och till detta finns såväl ytter- som innerhörn samt höger- och vänstervända avslutsprofiler.