Precis som många andra längtar vi efter att bland annat fotbollen kan dra igång som vanligt. Sportarenor och fotbollsarenor brukar vanligtvis locka stora folkmassor. Mycket folk kräver ett säkerhetstänk och produkter som minskar risken för olyckor samt förbättrar den totala upplevelsen av arenor och stadiums. Inte minst ingångar, läktare och trappor är de områden som utsätts av den absolut tyngsta trafiken. Passa på att rusta inför fulla läktare!

För visste du att Gradus är marknadsledande inom säkerhetslösningar för trappor och ingångar till offentliga byggnader? Vi erbjuder ett av det bredaste utbuden av halksäkra trappkantsprofiler och entrémattor på marknaden, allt för att skapa en säker, ren och inkluderande miljö. 

Rätt expertis på rätt plats

Med mer än 50 års tillverkningserfarenhet hjälper vi konstruktörer och entreprenörer att uppnå nödvändiga säkerhetskrav för trappor och entréer till offentliga byggnader för att tydliggöra nivåskillnader och att minska risken för halka och fall.

På Gradus har vi både kunskap och erfarenhet inom branschen och du hittar våra produkter på många stora och välkända stadiums och arenor, allt från internationella fotboll- och rugby stadiums till OS stadion och Velodromen i London 2012. Vi vet vad som krävs för att säkra och skydda besökare på arenor och stadiums. Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer!

Vill du veta mer om några av produkterna vi använder vid dessa anläggningar? Nästa vecka presenterar vi bland annat Gradus trappkant - Trans-Edge® samt Gradus StairtileTM halkskydd och kontrastinlägg, så missa inte det!

 

 

 

 

Senaste nytt