Är det svårt att få det helt rent?

Gradus har lösningen för hur du enkelt kan få din sjukvårdsmiljö ren och hygienisk. Oavsett krav. I snart två decennier har Gradus tillverkat, levererat och monterat system för väggskydd. Idag erbjuder vi en av marknadens mest omfattande lösningar. 

 

Höga krav på hygien?

En av våra modeller är SureProtect Pure®. Väggskyddet är speciellt designad för utrymmen med höga krav på hygien och desinfektion. Det är enkelt att tvätta och har en ogenomtränglig barriär mot fukt, vilket minimerar bakterietillväxt. Samtidigt ger det ett tåligt skydd mot stötar från exempelvis vagnar. Modellen är perfekt för miljöer som exempelvis apotek, sjukvård och sjukhus samt kan även användas som stänkskydd bakom handfat. Här kan du läsa mer.

 

När det är som bäst –  lätt att använda

Med SureProtect Pure® får du ett omfattande hygieniskt väggbeklädnadssystem med ett utmärkt ytskydd. Dess släta yta gör det enkelt att rengöra, vilket gör det till ett perfekt alternativ till keramikplattor. Det beror på att det tar bort behovet av fogar/kakelfogar som riskerar att samla bakterier. Läs mer om Gradus väggskydd.

 

Det finns alltid en kulör för ditt behov

SureProtect Pure® finns tillgänglig i 16 kulörer och passar majoriteten av inredningar även där man kräver en kontrastverkan för att uppfylla tillgänglighetskraven. Gradus erbjuder även ett brett utbud av  andra alternativ för att förse en effektivt förstärkt väggyta. 

 

Har du några frågor eller vill veta mer? Kontakta oss – vi är experter och hjälper gärna till.

Senaste nytt