Ett material – många fördelar

Vilka är fördelarna med rostfritt stål? I det här inlägget går vi bland annat igenom Gradus rostfria väggskydd. Dessa är perfekta för exempelvis hälso- och sjukvårdssektorn. Det gemensamma fördelarna med att använda rostfritt stål är att det är hygieniskt, korrosionsbeständigt, lätt att rengöra och att det minimerar bakterietillväxt.

Tål att tänkas på

Gradus väggskydd i rostfritt stål är tåliga och utformade för att skydda väggar från kraftiga till allvarliga stötar och nötning som vanligtvis orsakas av hjultrafik. Avbärarlistserien finns i fyra profildesigner och olika höjdalternativ. Vi har även ett brett urval av lösningar i rostfritt såsom pollare, väggskivor, sparkskydd och hörnskydd. Läs mer om våra rostfria väggskydd.

 

Gradus har lösningen för att skydda din fastighet

Väggskydden bör placeras på den plats på väggen som utsätts för stötar eller skador. Tjockleken för Gradus  rostfria väggskydd är 1,5 mm. Dubbel eller trippelsystem kan användas vid risk för omfattande skador. I den här broschyren kan du läsa mer om väggskyddens specifikationer för ditt behov.

 

Kompletterande skydd som klarar kraftiga smällar

För ett omfattande skydd kan du komplettera väggskydden med våra hörnskydd. Hörnen tar ofta mycket stryk. Därför är hörnskydd ett utmärkt alternativ för att vara säker på att hörnen förblir hela och skyddade. Läs mer om Gradus hörnskydd. 

 

Har du några frågor eller vill veta mer om Gradus rostfria skyddsprodukter? Kontakta oss - vi är experter och hjälper gärna till.

 

 

Senaste nytt