Interiören i intensivvårdsmiljön

I intensivvårdsmiljön är hygienreglerna striktare än på många andra ställen inom vården. Därför krävs det kvalitativt byggmaterial som klarar av den högintensiva rengöringen som interiören dagligen utsätts för. Vi har i detta inlägg listat fyra olika produkter i interiören där Gradus produkter lämpar sig väl för intensivvårdsmiljön. Samtliga produkter är tillverkade i rostfritt stål.

Rostfritt stål

  • Paneler i rostfritt kan tjäna som väggskydd, stänkskydd eller som sparkskydd/påkörningsskydd på en dörr med utmärkta möjligheter att hålla högsta hygienstandard. 

  • Golvskena i rostfritt stål är en bra lösning där inte väggskenor är lämpliga men fungerar även som ett komplement till väggskydd. De är särskilt utvecklade för att hålla hjultrafik borta från väggar eller glaspartier. 

  • Om avbärarlister/väggskydd i rostfritt stål fungerar i interiören är de idealiska för miljön på intensivvårdsavdelningar. 

  • Slutligen vill vi lyfta våra hörnskydd i rostfritt stål som inte endast är tåliga och hållbara utan skyddar även väggens hörn. 


Vill du veta mer om hur Gradus produkter kan fullända interiören i din intensivvårdsmiljö? Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Rostfritt-Gradus

Senaste nytt