När en byggnad har hundra eller tusentals besökare varje dag är det naturligt att deras skor drar in smuts. Med effektiva entrémattor kan du undvika oändliga mängder med smuts och fukt i din byggnad. Om smutsen inte förebyggs kan det däremot resultera i förstörda golvbeläggningar, onödiga kostnader och sänkta hygiennivåer.

 

Undvik att få in smuts och väta

För en trivsam inomhusmiljö är det ett måste med effektiva entrémattor vid entréer, ingångar och åtkomstpunkter. En av alla lösningar vi erbjuder är Gradus Esplanade 6000. Denna produkt minskar avsevärt problem gällande både smuts och väta. Dessutom förebygger den halkolyckor, höjer utseendet och förlänger livslängden på intilliggande golv. 

 

Gradus Esplanade 6000 entrématta för huvudingångar består antingen av absorberingsmattor i ECONYL® regenererad solution-dyed-nylon (SDN) från Boulevard 6000-serien eller skraplister i svart PVC. Dessa hålls på plats av en slittålig aluminiumbas och länkprofiler i PVC. Absorberingsinläggen är gjorda i ECONYL® -garn med tanke på miljön. Detta garn är ett regenererat genomfärgat nylongarn som är utvecklat för att suga upp smuts och fukt på bästa sätt och finns tillgängliga i 8 olika kulörer.

 

Det ultimata verktyget 

För att få ett komplett skydd kan en installation av en entrématta av textil efter en aluminiummatta göra stor skillnad för att undvika få in fukt och väta. Dessutom hjälper det till att minimera halkrisken på hårda blanka golv. Textila entrémattor är därför det ultimata verktyget för att undvika onödiga risker och minska smutsen i din byggnad. Det leder till en trevligare miljö som håller en högre hygienstandard.

 

Snabba leveranser 

För många av entrélösningarna vi erbjuder tillverkar vi din entrématta inom 5 dagar. Detta för att du snabbt ska få din matta på plats för en renare och säkrare byggnad. 

 

Kontakta oss för mer information.

Senaste nytt