Vi hjälper dig att minska dina underhållskostnader

Sjukhusmiljöer har ett högt tryck av gång- och hjultrafik. Det innebär att väggarna utsätts för ett större slitage än i många andra fastigheter. Därför är det viktigt att rusta upp och skydda dina väggar för att minska risken för dyra underhållskostnader. Gradus erbjuder ett stort utbud av väggskydd och i det här inlägget djupdyker vi i vår produkt SureProtect Endure.

SureProtect Endure

Gradus har ett stort utbud av väggskydd med olika egenskaper beroende på önskat huvudbehov, tåligt,  hygieniskt och estetiskt. Vår produkt SureProtect Endure är ett tåligt väggskydd som fungerar utmärkt i sjukhusmiljöer utsatta för mycket gång- och hjultrafik. Med SureProtect Endure har du en slitstark PCV-u-lösning designad för att antingen fungera fristående, respektive i kombination med Gradus andra väggskyddsprodukter för en omfattande helhet. Väggskyddet är genomfärgat och med en svagt präglad yta för att dölja effekterna av slitage och nötning. Det passar särskilt bra i miljöer där många rullvagnar och stolar riskera att stöta i väggarna.

Gradus SureProtect Endure finns tillgängligt i 36 standardfärger vilket gör att det kompletterar alla interiörmiljöer. Det finns även möjlighet att skräddarsy väggskyddsprofilerrna för att passa som hörnskydd, pelarskydd eller dörrkant- och dörkarmsskydd.

Här kan du läsa mer om SureProtect Endure

SureProtect Endure SPE15 PVC-u skyddsskiva

Du kan välja mellan flera olika format för att väggskyddet ska passa in i din byggnad så bra som möjligt. Det innebär att du kan välja SureProtect Endure SPE15 PVC-u skyddsskiva som är designad för att fungera som en fristående produkt eller med Gradus sortiment av PVC-u väggskyddsprofiler för att erbjuda en omfattande lösning.

Här kan du läsa mer om produkten.

SureProtect Endure R2 PVC-u avbärarlister eller stötskydd

Ett annat alternativ är SureProtect Endure R2 PVC-u avbärarlister. Det är en kostnadseffektiv skyddslösning mot repor och nötning som vanligtvis är orsakade av stolar, bord, vagnar och andra rörliga föremål. Produkten är lätt att rengöra och är ett kostnadseffektivt alternativ för att bibehålla din byggnads utseende.

Här kan du läsa mer om produkten.

SureProtect Endure K2 PVC-u spark- och tryckplattor

Det tredje alternativet från SureProtect Endure-serien är Gradus K2 PVC-u spark- och tryckplattor. Dessa är tillverkade i samma tåliga material och ger en effektiv lösning för att skydda dörrytorna från repor från gång- och hjultrafik. Även detta är en kostnadseffektiv lösning som är lätt att rengöra.

Här kan du läsa mer om produkten.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta oss på Gradus. Vi är experter och delar gärna med oss av vår kunskap för att du ska hitta rätt lösning för ditt behov. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev där du kan ta del av våra senaste nyheter och gratis tips.

 

 

 

 

 

Senaste nytt