Vill du slippa skrapmärken och slitage?

Är du trött på att ständigt behöva renovera och betala dyra underhållskostnader? Gradus erbjuder hållbara lösningar som minskar dina kostnader och ökar funktionaliteten. I det här inlägget fokuserar vi på fördelen med väggskydd och Gradus väggskyddsmodell SureProtect Endure®.

 

Gradus väggskyddslösningar

 

Våra väggskydd kan installeras för att skydda hela väggar eller utvalda områden. Väggskivorna är tåliga, hygieniska och våtsäkra. En av flera positiva egenskaper är det minskade behovet av löpande reparation och underhåll. I skolmiljöer skyddar det framförallt mot skrapmärken från hjul- och gångtrafik, stolar samt väskor. 

 

Vi på Gradus erbjuder ett brett sortiment innehållande ett stort utbud av kulör- och designalternativ. Dessa är framtagna och har utvecklats för att komplettera de befintliga områdena av gummi-, rostfritt stål- och träprofiler. 

 

Här kan du läsa mer om våra väggskydd. 

 

 

 

SureProtect Endure®

 

Gradus har ett stort utbud av väggskydd med olika egenskaper beroende på önskat huvudbehov, tåligt, hygieniskt och estetiskt. SureProtect Endure® är en modell vars egenskap faller under tåligt och passar perfekt i skolmiljöer. 

SureProtect Endure® har en slitstark PVC-u-lösning designad för att antingen fungera fristående, respektive i kombination med Gradus andra väggskyddsprodukter för en mer omfattande helhet. Väggskyddet är genomfärgat och med en svagt präglad yta för att dölja effekterna av slitage och nötning. Det passar särskilt bra i miljöer som korridorer och cirkulationsområden, matsalar, klassrum samt väntrum. 

 

 Läs mer om SureProtect Endure®.

 

Experter med lång erfarenhet

På Gradus har vi lång erfarenhet inom väggskyddssystem. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt lösning för din fastighet. I vårt nästa inlägg kommer du kunna läsa mer om hur vi hjälpte The Priory Ruskin Academy att rusta upp sitt studierum.

 

 

Senaste nytt