Söker du snygga, funktionella, enkla att montera och framförallt säkra och skyddande mattor för din entré? Är du installatör lämpar sig Mat-in-a-box väldigt väl vid ingångar där människor och/eller hjulburen trafik rör sig. Vi har självklart olika varianter beroende på miljö. 

Vi har tidigare presenterat vad Mat-in-a-box faktiskt är och den artikeln kan du läsa här. I denna artikeln kommer vi nämligen gå lite mer på djupet. Vi kommer gå igenom skillnader mellan våra olika modeller men även vilka olika färgval du kan göra. Beroende på hur din miljö ser ut och hur mycket trafik den utstår på daglig basis. 

Bredd: Mattan bör täcka hela byggnadens ingång, inklusive sidoingångar så att trafik inte kan komma in utan att passera över mattan. 

Längd: Kan variera beroende på trafikvolym, se nedan. 

 

Låg trafik - ca 78 människor/timmen -  3-4 meter

Medium trafik - ca 400 människor/timmen - 6-7 meter

Hög trafik - ca 800 människor/timmen - 8-10 meter

Mattan finns dessutom i höjderna 12mm och 18mm som också baseras på nivån av daglig trafik. Den tunna mattan för lättare miljöer finns i tre olika färger medan de för medium och tung trafik finns i ett flertal färger. För att ta del av våra färgval kan du klicka här, för den tunna mattan se sida 41 och för den grova se sida 39. 

 

Installera Mat-in-a-box på ett kick med klick

Mat-in-a-box är en entrématta som är otroligt enkelt att montera och anpassa efter din miljö. Längderna kapar du med en kap- och gersåg, så  forma och anpassa mattan även efter udda former. Du behöver inte oroa dig över spill för den delen du kapat bort börjar du nästa rad med. De är enkla att klicka i varandra vilket gör att de är effektiva att montera. Du kan läsa mer om klick-funktionen genom att klicka på länken här

 

Mat-in-a-box ligger förpackat i boxar om 2m², så när du har bestämt färg och vet hur många kvadratmeter du behöver kan du enkelt kontakta oss och vi skickar då din matta nästintill omgående. Detta kan vi göra då vi har ett bra sortiment och stabilt lager, det gör att du inte behöver vänta på tillverkning utan kan installera omgående.

Senaste nytt