Skapa bättre tillgänglighet med LED-belysning

I förra inlägget delade vi med oss av effektiva lösningar för att med estetisk design öka säkerheten i rum med mörka förhållanden. Nu är det dags att gå igenom hur våra belysningssystem kan användas för att stärka den visuella upplevelsen. Givetvis med utgångspunkt i att leverera tillgänglighet för allmänheten och skapa en säker miljö.

Continuity – Linjärt belysningssystem

Continuity™ LED-belysning erbjuder ett utmärkt alternativ till neonljus för din interiör. Det har en lägre spänning och energiförbrukning. Med sin livslängd på upp till 50 000 timmar kan du vara trygg i att du valt en långsiktig lösning. Belysningen är enkel samt säker att installera och tack vare sin flexibilitet kan du skapa en skräddarsydd design. En annan fördel är att det är en låg värmeavgivning vilket gör det till ett säkert alternativ. Belysningssystemet finns tillgängligt i flera statiska kulörer och RGB-alternativ.

Gradus LED-väggbelysning

Gradus LED-väggbelysning är utformade för att ge mjuka belysningsvägar som förenklar tillgängligheten för besökare att hitta fram i rummet. Detta för att skapa en säker miljö utan att störa rummets huvudsakliga funktion.

LED-belysning för gångar och golv

Vi erbjuder ett omfattande utbud av av PVC-u och aluminium för gång- och golvlister. Lösningarna är designade med kabelhanteringssystem för att belysa golv, gångvägar, entréer och utgångar. Detta för att du enkelt ska kunna vägleda dina besökare på ett säkert sätt och skapa en större tillgänglighet.

Dekortejp

Gradus dekortejp är en flexibel LED-ljustejp som gör det möjligt att skräddarsy din design precis som du vill ha den. Med sitt lim på baksidan kan du fästa tejpen på alla ytor. Dessutom finns den tillgänglig i stänkskyddad beläggning vilket gör att det passar bra i områden som riskerar att bli blöta. Redan från start efter installationen kan du tack vare produktens flexibilitet skräddarsy din design precis som du vill ha den. 

 

I den här broschyren på sidan 57 och framåt kan du läsa mer om våra produkter inom LED-belysning och se fler bilder.

Är du intresserad av att alltid få de senaste uppdateringarna och gratis tips? Anmäl dig till Gradus nyhetsbrev. Har du några frågor eller vill veta mer? Kontakta oss idag – vi är experter och hjälper gärna till.

 

Senaste nytt