Tips på hur du skapar en trivsam inomhusmiljö

Hösten är här och det hör till vanligheterna att regn och fukt ligger i luften. Det brukar även leda till att våra skor drar med sig mer smuts in i byggnader. Därför är det ett måste att ha en bra entrématta. Gradus entrémattor i modulformat minskar risken för halkolyckor, förhöjer entréns utseende och skyddar intilliggande golv.

Varför är det viktigt med entrémattor?

Gradus modulära entrémattor har flera fördelar för din byggnad. De skapar en trivsam inomhusmiljö och minskar avsevärt problem med fukt och väta. Andra fördelar med Gradus entrémattor som första skydd i din byggnad är lägre underhållskostnader och högre hygiennivå. Produkten är idealisk eftersom den lätt kan anpassas på plats för användning i interiöra entréer, ingångar och åtkomstpunkter, även om det är udda form på entrézonen.

Mat-in-a-box

Mat-in-a-box 1550 är en moduluppbyggd entrématta tillverkad av polypropengarn och en svart PVC-u-bas. Mattsystemet finns tillgängligt i tre kulöralternativ i 12 mm tjocklek och i stängd konstruktion. Den svarta PVC-u-basen innehåller flexibla PVC-kuddar för ljuddämpning. Torkinläggen ger en effektiv yta för borttagning av smuts och fukt. Den slutna konstruktionen gör även att smuts kan fångas på mattans yta för att underlätta rengöring och underhåll.

 

Här kan du läsa mer om Mat-in-a-box 1550 och vilka tester produkten har genomgått. 

 

Mat-in-a-box 6000 & 5000 är tillverkad av ECONYL®-garn, ett garn skapat av återvunnen polyamid och skraplister i svart PVC. ECONYL®, som är ett utmärkt miljöval, är ett absorberande garn som suger upp smuts och fukt på bästa sätt och klarar intensiv trafik utan att förlora sin prestanda. Ingångsmattorna finns att välja i både 12 mm och 18 mm tjocklek, alla i stängd konstruktion. Mat-in-a-box är kompatibel med Gradus Boulevard 6000 och Mat-in-a-box 5000 koordinerar med Boulevard 5000 för en komplett mattlösning. 

 

Här kan du läsa mer om Mat-In-a-box 6000 & 5000 och vilka tester produkterna har genomgått.

 

 

Vill du veta mer?

Gradus har ett stort sortiment av olika modeller av entrémattor. I den här broschyren kan du läsa mer om varje modell och vilken som passar bäst för ditt behov. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev där vi delar med oss av våra senaste nyheter och gratis tips. Har du några frågor? Kontakta oss – vi är experter och hjälper gärna till.

 

Senaste nytt